top of page

ClimateBooster 'Specials'

ClimateBooster heeft verschillende standaard producten binnen haar leveringsprogramma. Zo is er de Radiator Pro voor montage onder radiatoren. De Radiator Pro is geschikt voor radiatoren met een lengte vanaf  50 cm tot maximaal 300 cm. Standaard wordt de Radiator Pro geleverd in lengtematen met een veelvoud van 10 cm. De Convector Pro Canal en de Convector Pro Wall, voor montage op convectoren, worden beide standaard geleverd in modules van 50 cm vanwege mogelijk aanwezige scheidingsschotten. Afhankelijk van de lengte van uw convector kunt u kiezen voor een set van 1 t/m 6 modules.

Radiatoren en convectoren worden echter in allerlei lengten en uitvoeringsvormen toegepast. Om voor uw specifieke situatie een passende oplossing te bieden kan ClimateBooster zogenaamde ‘specials’ leveren.

Er wordt onderscheid gemaakt tussen de volgende ‘specials’:

  • Radiatoren met een afwijkende lengtemaat, anders dan een veelvoud van 10 cm

  • Convectoren met een afwijkende lengtemaat voor bijvoorbeeld convectorputten zonder scheidingsschotten

  • Radiatoren met een waterzijdige onderaansluiting (links, midden of rechts)

  • Radiatoren die vrijstaand gemonteerd zijn met behulp van consoles of poten

Radiator met onderaansluiting
Radiator met passende oplossing

Wanneer er sprake is van één van de bovengenoemde situaties, kan ClimateBooster u daar een passende oplossing voor bieden. U kunt daarvoor via een email direct contact opnemen met ClimateBooster óf u kunt dit aangeven bij uw bestelling. Dit laatste kan door middel van het plaatsen van een opmerking bij uw bestelling of door het aanvinken van de optie 'Sparing t.b.v. een onderaansluiting' (dit kan bij het betreffende product in de webshop). In beide gevallen zullen wij samen met u kijken naar de best mogelijke oplossing voor uw situatie. Hierbij maken we gebruiken van onze ‘Meetinstructies Specials’. Hierin kunt u de juiste afmetingen aangeven waarop wij het product vervolgens aan kunnen passen. Daarnaast is het altijd behulpzaam wanneer u bij een dergelijke vraag via een email een afbeelding van de betreffende situatie toevoegt.

Is één van de bovengenoemde situaties voor u van toepassing en twijfelt u over de mogelijke toepassing van ClimateBooster producten, neem dan snel contact met ons op!

bottom of page