top of page

Zoek een installateur

Voor volledige ontzorging van een duurzaam verwarmde ruimte, meer comfort en een lage energierekening. En dat alles bij u in de buurt!

ClimateBooster (2).png

Altijd een Comfort Dealer bij u in de buurt

Onze Comfort Dealers

Bent u klaar om uw huis efficiënter en duurzamer te verwarmen? Ontdek onze netwerk van gecertificeerde installateurs en ClimateBooster Comfort Dealers. Onze experts staan klaar om u te helpen bij de installatie en optimalisatie van uw ClimateBooster systeem, zodat u maximaal kunt profiteren van energiebesparing en comfort. Zoek nu een professional in uw buurt en begin vandaag nog met besparen!

Vrijblijvende offerte ontvangen?

Direct een offerte van een onze Comfort Dealers?

Vul de vragenlijst zo volledig mogelijk in om een goed advies en een schatting van de potentiële besparing te ontvangen van onze ClimateBooster Comfort Dealer

Waarom ClimateBooster Comfort Dealer?

Waarom kiezen voor een Comfort Dealer?

Voor volledige ontzorging van een duurzaam verwarmde ruimte, meer comfort en een lage energierekening. En dat alles bij u in de buurt!

Verwarmingsreparatie

 

  1. Gecertificeerde expertise: Al onze dealers zijn gecertificeerd en opgeleid om u de beste service en ondersteuning te bieden.

  2. Lokale beschikbaarheid: Er is altijd een dealer bij u in de buurt, klaar om uw installatiebehoeften te vervullen.

  3. Volledige ontzorging: Van advies en installatie tot onderhoud en optimalisatie, onze dealers begeleiden u door het hele proces. + 2 jaar Comfort Dealer garantie!

  4. Duurzaamheid en besparing: Met ClimateBooster producten bespaart u op energiekosten en draagt u bij aan een duurzamere toekomst.

Heb je nog vragen

DSC01553.jpg

Veel gestelde vragen

 

Lokaal geproduceerd kwaliteitsproduct uit Nederland

bottom of page