top of page

Jan Terlouw Innovatieprijs en Beursnieuws

Kiemt-congres.png

ClimateBooster is genomineerd voor de Jan Terlouw Innovatieprijs 2019. Deze prijs wordt jaarlijks uitgereikt door de Stichting Kiemt. Deze stichting zet zich in voor het versnellen van de energietransitie door het faciliteren, ondersteunen en adviseren van een netwerk van ondernemingen, overheden, onderwijs- en onderzoeksinstellingen.

 

De Jan Terlouw Innovatieprijs wordt uitgereikt aan ondernemers die met duurzame innovaties de energietransitie versnellen en een duurzamere toekomst dichterbij brengen. ClimateBooster is met haar producten genomineerd voor de innovatieprijs vanwege haar integrale aanpak en de praktische en innovatieve toepassing van de producten. De Innovatieprijs wordt maandag 30 september tijdens het Kiemt Congres 'Samen maken we de draai' uitgereikt. Houd dus deze website en de website van Stichting Kiemt in de gaten voor verdere ontwikkelingen rondom deze prijs. 

ClimateBooster was van 10 t/m 12 september aanwezig op de Installatievakbeurs in Hardenberg. Deze beurs, speciaal bedoeld voor de E- en W installateur, werd enorm goed bezocht. Ook de stand van ClimateBooster kreeg veel aandacht en de vele positieve reacties op de ClimateBooster producten maakten deze beurs dan ook een succes! 

De volgende beurs voor ClimateBooster staat ook alweer op de planning. Op 8, 9 en 10 oktober is ClimateBooster aanwezig op de Vakbeurs Energie in de Brabanthallen in Den Bosch. Deze beurs fungeert als het business to business platform voor duurzame energieopwekking en –besparing. De perfecte plek dus voor ClimateBooster om haar producten te tonen. ClimateBooster is te vinden op stand 03.A017. Wilt u deze beurs bezoeken dan kunt u zich registreren op deze link of neem contact met ons op!

bottom of page