top of page

Installatievakbeurs Hardenberg 2019

Ook dit jaar is ClimateBooster aanwezig op de Installatievakbeurs in Hardenberg. Deze beurs vindt plaats van maandag 10 tot en met donderdag 12 september in de Evenementenhal in Hardenberg.

De Installatievakbeurs richt zich met meer dan 200 exposanten op de installateur van de toekomst. De installateur van de toekomst is immers werkzaam in een snel veranderende wereld en krijgt daarbij te maken met uitdagende vraagstukken. De ontwikkelingen in de installatie- en elektrotechniek volgen elkaar razendsnel op en deze beurs fungeert daarbij als het ideale platform voor het uitwisselen van kennis ronden deze ontwikkelingen. De beurs wordt daarvoor ingedeeld in de thema’s duurzaamheid, efficiënt werken en digitalisering. Door het all-in concept is de installatievakbeurs de ideale plek voor de installateur om zich klaar te stomen voor de toekomst!

U vind ClimateBooster dit jaar op standnummer 436 in hal 4. Kom langs op onze stand en we vertellen u alles over onze huidige en toekomstige producten en bij welke vraagstukken onze producten de installateur van de toekomst kunnen ondersteunen. Mocht u nog niet in bezit zijn van een toegangskaart, bestel dan hier met code 61918012 uw kaart of neem contact met ons op.

bottom of page