top of page

In 5 stappen je ClimateBooster bestellen

1. Controleer of uw radiator of convector geschikt is

Bepaal welke radiatoren of convectoren u een ‘boost’ wilt geven en controleer of de ClimateBooster van 10cm breed en 6cm hoog onder uw radiator of bovenop uw convector past. Hou hierbij rekening met mogelijk aanwezige waterleidingen en/of plinten en minimaal 2cm extra ruimte voor een optimale luchtdoorstroming.

2. Bepaal de gewenste productlengte

Meet de lengte van uw radiator of convector op. Voor radiatoren meet u de lengte van de voorste plaat zonder wateraansluitingen. Bij convectoren moet u tellen hoeveel standaard modules van 50 cm lang naast elkaar bovenop de convector geplaatst kunnen worden. Dit bepaald de uiteindelijke set keuze.

3. Bepaal of er verdere bijzonderheden zijn

Bepaal of er voor de Radiator Pro speciale uitsparingen of afwijkende productlengtes benodigd zijn. Soms wil het nog wel eens voorkomen dat het warme water aan de onderzijde de radiator binnen komt of dat de radiator op poten staat. Er kan in de Radiator Pro een uitsparing gemaakt worden zodat het ClimateBooster profiel om deze aansluitingen heen valt zonder dat er aan de voorzijde een onderbreking te zien is.   

4. Extra accessoires

Standaard wordt er 1,5 meter aan snoerlengte bij uw ClimateBooster geleverd. Deze dient aan de linkerzijde van de ClimateBooster aangesloten te worden. Indien uw stopcontact verder dan 1,5 meter verwijderd is van de linkerzijde van uw radiator of convector is het handig om 1,5 meter of 4 meter aan verlengkabel bij te bestellen.

 

5. Bestel uw product in onze webshop

Ga naar onze ClimateBooster webshop en bestel uw ClimateBooster. In het geval van klant specifieke wensen zoals uitsparingen of afwijkende productlengtes kunt u het best contact opnemen met ons ClimateBooster Team.  Wij zullen uw ClimateBooster speciaal voor u op maat maken.

Bevestigingsprincipe climatebooster radi
faq-5.png
Convector Pro schematisch.png
building-joy-planning-plans.jpg
bottom of page