top of page

Samenwerking met InstallatieWerk Nederland

De producten van ClimateBooster zijn vanaf nu ook aanwezig in het warmtepomp opleidingscentrum van InstallatieWerk Nederland in Didam.

 

InstallatieWerk Nederland bestaat uit 7 regionale opleidingsbedrijven met gezamenlijk een landelijke dekking. Naast deze opleidingsbedrijven beschikt InstallatieWerk Nederland over tal van praktijkcentra, verdeeld over Nederland, waar opleidingen en cursussen worden gegeven op het gebied van elektro- en installatietechniek.

 

Omdat opleiden werkt!

Nu Nederland volop in de energietransitie zit, waarin de warmtepomp als beste alternatief wordt gezien voor de huidige gasgestookte verwarmingsinstallaties, dreigt er een flink tekort aan gekwalificeerd personeel op het gebied van deze installaties. InstallatieWerk Nederland heeft daarom besloten zeven praktijkcentra in te richten voor het opleiden van technici op het gebied van warmtepompinstallaties. Eén van deze centra is gevestigd in Didam.

 

Om installateurs kennis te laten maken met de mogelijkheden van de ClimateBooster, bij de overstap naar lage temperatuur verwarmingssystemen zoals warmtepompinstallaties, zijn een aantal warmteafgiftesystemen in dit opleidingscentrum voorzien van ClimateBooster producten. Zo krijgt de toekomstige warmtepompinstallateur niet alleen kennis op het gebied van de warmtepomp zelf, maar ook op het gebied van de totale installatie, zodat het succesvol toe passen van warmtepompen in de bestaande bouw mogelijk wordt gemaakt.

IW Nederland.jpg
IW Nederland - Didam.jpg
bottom of page