top of page

Samenwerking Sentimo

Sinds kort werkt ClimateBooster samen met Sentimo. Sentimo maakt hoogwaardige radiatorbekleding die geschikt is voor vrijwel alle horizontale radiatoren. Door deze radiatorbekleding wordt de functionaliteit van de radiatoren gecombineerd met een uniek uiterlijk dat past in een moderne en strakke hedendaagse stijl. Sentimo’s worden gemaakt van verzinkt plaatstaal en worden gefinisht met een laag poedercoating. Plaatstaal is een goede geleider van warmte, de bekleding wordt daarom ook lekker warm wanneer de radiator aan staat.

Door een standaard plaatradiator (type 20, 21, 22 of 33) te voorzien van een ClimateBooster en een Sentimo radiatorbekleding zal deze u meer comfort met minder energie brengen en daarbij tevens het uiterlijk van uw leefruimte een unieke sfeer geven.

De speciaal geproduceerde ClimateBooster is bij Sentimo te verkrijgen onder de naam Sentimo Booster. De Booster is dusdanig aangepast, dat deze naadloze aansluit op de Sentimo radiatorbekleding. Zowel de Booster als de radiatorbekleding zelf zijn snel en gemakkelijk met behulp van magneten op de radiator te bevestigen!

Kijk voor meer informatie op www.sentimo.nl/nl/sentimo-booster 

bottom of page