top of page
  • bfennema

ClimateBooster biedt een sociale werkplaats

Bijgewerkt op: 29 feb.

Bij ClimateBooster staan we bekend om onze toewijding aan een duurzamere toekomst. Onze missie om de impact van klimaatverandering te verminderen heeft altijd centraal gestaan in alles wat we doen. Maar we gaan verder dan alleen het beschermen van onze planeet. We zijn trots om een inclusieve werkplaats te zijn voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.


Een duurzame missie

Bij ClimateBooster geloven we sterk in de urgentie van de klimaatcrisis en ons vermogen om daar iets aan te doen. Onze focus ligt op het ontwikkelen van innovatieve oplossingen die de energie-efficiëntie verbeteren en de uitstoot van broeikasgassen verminderen. We willen een blijvende positieve impact hebben op het milieu en bijdragen aan een schonere, groenere wereld voor toekomstige generaties.


Meer dan Alleen Duurzaamheid

Maar we hebben altijd geloofd dat duurzaamheid verder gaat dan alleen milieubescherming. Het gaat ook om het bouwen van duurzame gemeenschappen en het bieden van kansen voor iedereen, ongeacht hun achtergrond of bekwaamheid.


De mensen achter ClimateBooster

Bij ClimateBooster geloven we in de kracht van inclusiviteit. Ons team bestaat uit getalenteerde medewerkers van verschillende achtergronden en bekwaamheden. Het werken met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt heeft ons laten zien dat iedereen waardevolle vaardigheden en bijdragen te bieden heeft. Onze medewerkers assembleren onze ClimateBoosters met precisie en toewijding. Ze zorgen ervoor dat onze producten van hoge kwaliteit zijn en aan de verwachtingen van onze klanten voldoen. Ze zijn niet alleen medewerkers; ze zijn een essentieel onderdeel van ons team en onze missie.


Impact op de gemeenschap

De impact door het bieden van een sociale werkplaats reikt verder dan alleen de muren van ons bedrijf. Het biedt kansen voor mensen die anders misschien moeilijk werk zouden kunnen vinden. Door banen te creëren en economische zelfstandigheid te bevorderen, dragen we bij aan de groei en ontwikkeling van individuen en de gemeenschap als geheel. Bovendien draagt onze samenwerking bij aan een meer inclusieve samenleving. Het doorbreekt vooroordelen en laat zien dat iedereen waardevol werk kan verrichten en kan bijdragen aan de samenleving.


Een toekomst samen bouwen

Bij ClimateBooster zijn we ervan overtuigd dat een duurzame toekomst en inclusiviteit hand in hand kunnen gaan. We zien dit als een krachtige herinnering dat bedrijven een positieve rol kunnen spelen in het creëren van een betere wereld voor ons allemaal. Bij ClimateBooster blijven we toegewijd aan onze missie om een duurzame toekomst te creëren, niet alleen voor het milieu, maar ook voor iedereen in onze samenleving. Samen bouwen we aan een wereld die groener, rechtvaardiger en inclusiever is voor ons allemaal.

39 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

ClimateBooster in de praktijk #3

Welkom bij ClimateBooster in de Praktijk! In deze rubriek delen we graag de ervaringen van onze gewaardeerde klanten met jou. Bij ClimateBooster streven we ernaar om duurzame oplossingen te bieden die

Σχόλια


bottom of page