top of page

VSK Beurs 2020

Elke 2 jaar vindt in het Jaarbeursgebouw  in Utrecht de VSK beurs plaats. De VSK is dé beurs waar u op de hoogte wordt gebracht van alle ontwikkelingen op het gebied van installatietechniek in Nederland.

Voor de komende editie is het thema ‘Midden in de toekomst’, want de toekomst begint vandaag. De installatiesector is in transitie en de vraag naar kennis over de ontwikkelingen en de praktische implementatie is groter dan ooit. Tijdens VSK geven we samen antwoorden op vragen over energietransitie en alternatieve energievormen, digitaliseringsprocessen en de inzet van de nieuwe generatie installateurs. Kennis delen is belangrijk en samen bereiden we ons voor op de toekomst.

Ook ClimateBooster is dit jaar van de partij op de VSK beurs. ClimateBooster is te vinden in hal 7, de hal met aandacht voor de nieuwste ontwikkeling op het gebied van het binnenklimaat. Daar zullen wij u alles vertellen over onze huidige producten en over een aantal interessante recente ontwikkelingen. Wij verwelkomen u graag op stand 07BV.E134. Voor toegangskaarten kunt u op onderstaande afbeelding klikken.

bottom of page