top of page

Radiator Pro
Voor onder de radiator

ClimateBooster (3).jpg

 
De professionele radiatorventilator

De Radiator - Pro is ideaal wanneer u meer warmte of koude uit uw 2- of 3 plaats radiator wilt halen. Door haar esthetisch strakke design is het zonder dat het u opvalt een duurzaam verlengstuk van uw radiator. De Radiator - Pro is in elke gewenste lengte tot 3 meter te bestellen. Ook eventuele uitsparingen zijn mogelijk.

Met een simpele en snelle add-on 50 tot 80% meer warmte uit uw radiator halen en méér dan 20% gas besparen op uw energierekening? Of bestaande radiatoren geschikt maken voor Lage Temperatuur Verwarming? En wilt u in de zomer heerlijk koelen?

 

de Radiator Pro heeft grotere en hogere beladen dan de Prillo. Hierdoor behaalt u nog meer rendement en neemt het vermogen van uw radiator toe. De Radiator Pro heeft een intelligente besturing waardoor niet meer dan nodig wordt geblazen. Dat zorgt voor een aanzienlijk lager energieverbruik in combinatie met minimale geluidshinder.

 

De Radiator Pro kan ook koelen in combinatie met een warmtepomp.

 

Méér comfort met minder energie!

Gasbesparingen tot 35%

Geschikt voor alle duurzame toepassingen

Eenvoudig te installerenDe Radiator Pro past op elke 2- of 3 plaats radiator en is op élke maat leverbaar tot een maximale lengte van 300 cm. De Radiator pro is een ''must have'' voor een toekomstige (hybride-) warmtepomp. Radiatoren met een midden- en/of onder aansluiting zijn ook moeiteloos van een Radiator Pro te voorzien.
Door de intelligente regeling worden de ventilatoren zodanig aangestuurd dat onnodig energieverbruik en geluidsproductie wordt voorkomen. Meer comfort met minder energie dus!

verschillen producten.JPG

"It was our choice to Boost sustainability,
Now it's your choice to Boost your heating system"

bottom of page