top of page

CLIMATEBOOSTER

De oplossing voor stijgende energieprijzen

Stijgende energieprijzen zorgen voor stijgende zorgen. Want kunt u uw gas- en elektriciteitsrekening straks nog wel betalen? Wacht niet langer, maar start vandaag nog met energie én geld besparen met ClimateBooster. Goed voor het milieu en goed voor uw portemonnee.

 

Dit is de ClimateBooster

De ClimateBooster is een geruisloos ventilatorsysteem waarmee u het rendement en comfort van de meest voorkomende radiatoren en convectoren vergroot. Omdat u de ruimte met ClimateBooster op een lagere temperatuur kunt verwarmen, bespaart u veel energie. En dat levert u naast een aangenaam snel verwarmde ruimte ook een lagere energierekening op.

tablet.png

Lage temperatuur verwarming met ClimateBooster

ClimateBooster maakt lage temperatuur verwarming in uw woning mogelijk. Ook als u een conventionele Hr-ketel en hoog temperatuur radiatoren heeft. Bij lage temperatuur verwarming is de temperatuur van het water dat naar de radiatoren gaat veel lager dan bij een gewone centrale verwarming. Een verschil van vaak wel zo’n 30 graden Celsius. Met lage temperatuur verwarming is dus minder gas nodig om uw woning te verwarmen.

KIES DE CLIMATEBOOSTER DIE BIJ U PAST

Prillo

Met de Prillo haalt u eenvoudig meer warmte uit uw bestaande twee- en drieplaats radiatoren. Door de laminaire luchtstroming wordt de warmte beter uit uw radiator onttrokken en de ruimte in geblazen. Hierdoor neemt het vermogen van uw radiator toe. Dit maakt de radiator geschikt voor lage temperatuur verwarming. waarmee u méér dan 20% gas kunt besparen. Daarnaast is uw radiator geschikt voor een (toekomstige) warmtepomp

Radiator+Prillo.png
Prillo 1.png
prillo 1.png
Prillo 2.png

Radiator - Pro

De Radiator Pro heeft grotere en hogere bladen dan de Prillo. Hierdoor behaalt u nog meer rendement en neemt het vermogen van uw radiator toe. De Radiator Pro heeft een intelligente besturing waardoor niet meer dan nodig wordt geblazen. Dat zorgt een aanzienlijk lager energieverbruik in combinatie met minimale geluidshinder. De Radiator Pro kan ook koelen in combinatie met een warmtepomp

Pro.png
Pro 1.png
pro 2.png

Convector - Pro Wall

Met de Convector Pro Wall kunt u staande en wandconvectoren eenvoudig geschikt maken voor lage temperatuur verwarming. Door het verhogen van de luchtstroom zorgt de ClimateBooster ervoor dat uw convector 50% tot 80% beter gaat presteren. Met de Convector Pro Wall kunt u in de zomer ook heerlijk koelen in combinatie met een warmtepomp.

CPW.png

Convector Pro - Canal

De convector Pro Canal is speciaal ontworpen voor in de convectorput. Het zorgt ervoor dat de warmte beter uit de put kan komen en uw woning tot twee keer sneller opwarmt. Hierdoor bespaart u energie en verhoogt u het comfort van uw woning. De Convector Pro Canal plaatst u boven op uw convector en is door de modulaire opbouw, ondanks eventuele tussenschotten, overal toepasbaar.

CPC.png
cpc2.png
cpc 1.png
verschillen producten.JPG
Wij techneuten kunnen de hele dag over onze ongelooflijke producten praten, maar onze klanten vertellen het je beter! Bekijk de reviews die onze klanten hebben gedeeld van ervaringen over het gebruik en werking van ClimateBooster.

"Wij wilden in eerste instantie gas besparen en hebben daarom gekozen voor ClimateBooster. Een bijkomend voordeel is dat de kamer sneller op temperatuur is. Daardoor kan de thermostaat ook één à twee graden omlaag. Dubbel besparen dus."

Tom van Dam

"Prima club en product. Op maat leverbaar en snelle levering. Een aanrader. Niet de goedkoopste, wel het prijsverschil waard"

Esther Berns

"Het fijne van de ClimateBooster vind ik dat hij vanzelf aangaat als de verwarming aangaat. Hierdoor blijft het lekker warm. Vooral voor onze studeerkamer is de ClimateBooster een ideale oplossing. Dit is nu een lekker warm vertrek."

Nicole Yang

"Op advies van de installateur hebben wij gekozen voor een ClimateBooster hierdoor kunnen wij direct besparen op onze gasrekening en ons huis geschikt maken voor een warmtepomp

Suzanne Maas

bottom of page