top of page

Lagere watertemperatuur

 

Doordat radiatorventilatoren meer warmte uit de radiator  haalt, kan de watertemperatuur van de ketel lager worden ingesteld. Condensatieketels, in het bijzonder, werken efficiënter bij lagere watertemperaturen, wat leidt tot energiebesparing en een hogere efficiëntie. Met ClimateBooster kunt u water  zonder comfortverlies met ca. 15 graden verlagen.

Geen warmte meer naar buiten

Vermindering van warmteverlies

Door de verbeterde luchtcirculatie voorkomen radiatorventilatoren dat warmte zich ophoopt bij de radiator en verloren gaat via muren of ramen. Dit betekent dat er minder energie nodig is om de kamer op de gewenste temperatuur te houden.

ClimateBooster basisprincipe werking

Meer techniek, meer comfort

ClimateBooster vermogenstabel

Verhoogde Ketelreactiviteit
Met een efficiëntere warmteoverdracht en snellere verspreiding van warme lucht, reageert het verwarmingssysteem sneller op temperatuurveranderingen. Dit zorgt ervoor dat de ketel minder vaak aan- en uitgaat, wat slijtage vermindert en de levensduur van de ketel verlengt.

Warmtepompen kunnen niet zonder ClimateBooster

Warmtepomp
Nu gasbesparen, straks warmtepomp-ready!

Na een ClimateBooster upgrade kan uw CV met minstens
 
15C ° lager gezet worden en is uw afgiftesysteem geschikt voor lage temperatuur verwarming tussen 35C ° - 55C°.  Uw afgiftesysteem blijft inzetbaar voor olie en gas ketels en met het oog op de toekomst ook voor moderne energie zuinige systemen zoals een warmtepomp. Daarom is ClimateBooster altijd een No-Regret  besparingsmaatregel.

DeWarmte warmtepomp

Nauwkeurig afgestemd op de warmtevraag

_MG_6512.jpg

Zelflerende regeling

De ClimateBooster functioneert zelfstandig en reageert op de radiator & omgevingstemperatuur. De ClimateBooster schakelt automatisch in of uit en past het toerental nauwkeurig aan op de warmtevraag om  geluid te minimaliseren en vermogen te maximaliseren

Méér comfort met minder energie

Comfort verhogend

Met de ClimateBooster kunt u het comfort van uw woning verhogen. Door kortere reactie tijden en hogere warmteafgifte, zullen de ruimtes in uw woning eerder op de gewenste temperatuur zijn. Grote temperatuurschommelingen zijn daarom verleden tijd. De ruimte is in een kwart van de normale verwarmingstijd op de gewenste temperatuur.

Convectorput ClimateBooster

"It was our choice to Boost sustainability,
Now it's your choice to Boost your heating system"

Direct een offerte van een onze Comfort Dealers?

Vul de vragenlijst zo volledig mogelijk in om een goed advies en een schatting van de potentiële besparing te ontvangen van onze ClimateBooster Comfort Dealer

bottom of page