top of page
Climatebooster logo met tekst

Hoe Werkt Het?

De best presterende afgiftebooster

ClimateBooster onder radiator

Verduurzamen met behoud van comfort

Hoe werkt ClimateBooster

Welkom bij ClimateBooster! Onze innovatieve technologie helpt u om uw verwarmingssysteem efficiënter en milieuvriendelijker te maken. Maar hoe werkt het precies? Lees verder om te ontdekken hoe ClimateBooster uw huis comfortabeler maakt en uw energierekening verlaagt.

 

Meer comfort met minder energie

Basisprincipe

ClimateBooster is ontworpen om de efficiëntie van uw bestaande radiatoren en convectoren te verhogen. Het werkt door de warmteconvectie te optimaliseren en ervoor te zorgen dat de warmte gelijkmatig door uw huis wordt verspreid. Hierdoor hoeft uw verwarming minder hard te werken, wat resulteert in energiebesparing en een comfortabeler binnenklimaat.

ClimateBooster basisprincipe werking

Méér techniek is meer comfort

Vermogensgrafiek ClimateBooster

Technische Werking

Met een ClimateBooster kunt u energie besparen als u uw woning met lagere temperaturen gaat verwarmen. Hierdoor kan het rendement van uw ketel worden verhoogd wat een energie besparing tot gevolg heeft. Voor de meeste situaties bespaard u ca. 20% van het gasverbruik. Ook hoeft u uw bestaande radiatoren niet te vervangen voor laag temperatuur systemen. Na waterzijdig inregelen kan u tot
35% besparen op uw energierekening!

Warmtepompen kunnen niet zonder ClimateBooster

Warmtepomp
hybride & all- electric

Na een ClimateBooster upgrade kan uw CV met minstens
 
15C ° lager gezet worden en is uw afgiftesysteem geschikt voor lage temperatuur verwarming tussen 35C ° - 55C°.  Uw afgiftesysteem blijft inzetbaar voor olie en gas ketels en met het oog op de toekomst ook voor moderne energie zuinige systemen zoals een warmtepomp. Daarom is ClimateBooster altijd een No-Regret  besparingsmaatregel.

DeWarmte Warmtepomp

Het hele jaar door gebruiken

_MG_6789.jpg

Koelen en verwarmen

Met de ClimateBooster kunt u uw bestaande afgiftesysteem geschikt maken voor koelen. In de winter kunt u de ClimateBooster gebruiken voor een verhoogde warmteafgifte. En in de zomer kunt u de ClimateBooster, in combinatie met een warmtepomp, gebruiken voor koeling. Hierdoor is ClimateBooster het gehele jaar door te gebruiken.

Meer comfort met minder energie

Comfort verhogend

Met de ClimateBooster kunt u het comfort van uw woning verhogen. Door kortere reactie tijden en hogere warmteafgifte, zullen de ruimtes in uw woning eerder op de gewenste temperatuur zijn. Grote temperatuurschommelingen zijn daarom verleden tijd. De ruimte is in een kwart van de normale verwarmingstijd op de gewenste temperatuur.

DSC01800.jpg

Nauwkeurig afgestemd op de warmtevraag

_MG_6811.jpg

Zelflerende regeling

De ClimateBooster functioneert zelfstandig en reageert op de radiator & omgevingstemperatuur. De ClimateBooster schakelt automatisch in of uit en past het toerental nauwkeurig aan op de warmtevraag om  geluid te minimaliseren en vermogen te maximaliseren

"It was our choice to Boost sustainability,
Now it's your choice to Boost your heating system"

Direct een offerte van een onze Comfort Dealers?

Vul de vragenlijst zo volledig mogelijk in om een goed advies en een schatting van de potentiële besparing te ontvangen van onze ClimateBooster Comfort Dealer

bottom of page