top of page

Unsere Geschichte

Gewinner Jan Terlouw Innovationspreis 2019

ClimateBooster (2).png

Nachhaltigkeit bei gleichbleibendem Komfort

Unser Unternehmen

Zorg ervoor dat je warmtepomp geschikt is voor zowel verwarming als koeling. Moderne warmtepompen, vooral lucht-water warmtepompen, kunnen zowel warmte onttrekken als afgeven, waardoor ze ideaal zijn voor zowel verwarming als koeling van een woning.

Mehr Komfort mit weniger Energie

Unsere Zukunft

ClimateBooster radiatorventilatoren zijn ontworpen om de warmteafgifte van radiatoren te verbeteren, maar ze kunnen ook worden gebruikt om koeling te verbeteren. Door de ClimateBooster-ventilatoren te gebruiken in combinatie met je warmtepompen, kun je de koelcapaciteit van het systeem versterken door de luchtstroom te verhogen en de koude uit de radiator de lucht in te blazen. In de meeste gevallen kan je 4 tot 7 graden Celsius koelen.

Kamertemperatuur

Meer techniek, meer comfort

Radiator Pro - Type 22 900x800 Koeling.jpg

Unser Unternehmen

Tijdens de koelmodus van de warmtepomp wordt koel water door de radiatoren geleid. De ClimateBooster-ventilatoren helpen de warmte effectiever af te voeren door de luchtstroom te verhogen, waardoor de koelcapaciteit van het systeem wordt verbeterd.

Welke comfort voordelen zijn er nog meer?

Alle voordelen op een rijtje

Unser Unternehmen

Werken vanuit huis

Direct een offerte van een onze Comfort Dealers?

Vul de vragenlijst zo volledig mogelijk in om een goed advies en een schatting van de potentiële besparing te ontvangen van onze ClimateBooster Comfort Dealer

bottom of page