top of page

Support en technische ondersteuning op afstand

Climatebooster-Comfort-dealer-logo

Bij ClimateBooster zijn we er trots op om onze installateurs uitgebreide ondersteuning en technische assistentie te bieden. Onze toegewijde supportteams staan klaar om je te helpen met al je vragen en uitdagingen, zodat je succesvolle installaties kunt uitvoeren en optimale prestaties kunt leveren aan je klanten.

helpdesk

Hulp op afstand

Onze mensen bij ClimateBooster

Technische Ondersteuning op Afstand

Heb je direct hulp nodig? Bel ons rechtstreeks op 026 318 88 35, stuur een WhatsApp-bericht naar 06 899 73 446 of e-mail ons op info@climatebooster.nl. Onze technische experts staan voor je klaar om je te helpen bij het oplossen van problemen en het bieden van ondersteuning op afstand.

Hulp op locatie

Technische Ondersteuning op Locatie

Onze buitendienst staat paraat wanneer we er op afstand niet uitkomen. Onze ervaren technici komen dan bij je langs om samen met jou te kijken waar het probleem zit en het vervolgens ter plaatse op te lossen. Op deze manier kun je voor de toekomst leren hoe jij of wij soortgelijke problemen kunt voorkomen

ClimateBooster buitendienst komt graag bij jou langs

Meer informatie?

Neem contact met ons op

Heb je vragen, behoefte aan ondersteuning of wil je meer informatie over onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op via bovenstaande contactgegevens. Ons supportteam staat klaar om je te helpen en ervoor te zorgen dat je succesvol bent met de installatie van ClimateBooster-systemen.

bottom of page