top of page
  • aukeweggeman

ClimateBooster en de ULTRA 8: Altijd de perfecte pasvorm voor jouw comfort!

Bijgewerkt op: 29 jan.Bij ClimateBooster geloven we in het overtreffen van verwachtingen en het bieden van oplossingen die passen bij jouw unieke behoeften. Daarom zijn we verheugd om onze samenwerking met Wasco aan te kondigen, waarbij we een speciale versie van de ClimateBooster hebben ontwikkeld om perfect te passen bij radiatoren met een midden aansluiting. Lees verder en ontdek hoe deze samenwerking het comfort in jouw huis naar nieuwe hoogten tilt. Wasco is een gerenommeerde naam in de verwarmingsindustrie, en hun toewijding aan kwaliteit sluit naadloos aan bij onze eigen normen. Door onze krachten te bundelen, bieden we niet alleen een oplossing voor radiatoren met midden aansluitingen, maar ook een garantie voor duurzaamheid, betrouwbaarheid en technische excellentie.Een Technisch Hoogstandje: ULTRA 8 voor midden aansluitingen

Een van de uitdagingen die we vaak tegenkwamen, was het vinden van de juiste oplossing voor radiatoren met een midden aansluiting. Met trots introduceren we nu de speciale versie van de ClimateBooster ontworpen om naadloos samen te werken met de Wasco ULTRA 8 radiatoren met deze specifieke aansluiting. Deze technische aanpassing opent de deur naar een breder scala aan mogelijkheden en maakt de ClimateBooster ULTRA 8 toegankelijk voor nog meer huishoudens.


ULTRA 8 Past altijd!

De ULTRA 8 staat al bekend om zijn veelzijdigheid, maar met deze speciale versie van de ClimateBooster Radiator Pro gaan we nog een stap verder. Of je nu een radiator hebt met een midden aansluiting, rechtsonder-, linkerzij- of rechterzij-aansluiting, de ULTRA 8 past altijd, ook in combinatie met onze radiator ventilatoren. Geen compromissen meer, alleen pure verwarmingsprestaties afgestemd op jouw behoeften.


Technische uitweiding: Hoe we het mogelijk hebben gemaakt

Het ontwikkelen van een speciale versie voor midden aansluitingen was een technisch hoogstandje dat aandacht vereiste voor details en precisie. Ons team van ingenieurs heeft nauw samengewerkt met Wasco om de ClimateBooster Radiator Pro aan te passen aan de unieke kenmerken van de ULTRA 8 met midden aansluitingen. De aanpassingen omvatten het verwijderen van een stuk aluminium en één fan, terwijl we de kenmerkende warmteafgifte en installatiegemak van de ClimateBooster Radiator Pro behouden. Het resultaat is een naadloze integratie die het potentieel van jouw radiator met midden aansluiting maximaliseert.


Ontdek de ULTRA 8 voor midden aansluitingen bij Wasco!

Wil je profiteren van deze baanbrekende samenwerking? Ontdek de speciale versie van de ClimateBooster bij Wasco en ervaar de ultieme harmonie tussen innovatie en technologie. Verhoog het comfort in jouw huis met een verwarmingsoplossing die niet alleen past maar ook excelleert. ClimateBooster en Wasco - samen maken we warmte snel en toegankelijk voor iedereen!


Energiebesparing met ULTRA 8 en warmtepompen: Koel en bespaar!

En alsof dat nog niet genoeg is, biedt de ULTRA 8 ClimateBooster in combinatie met een warmtepomp niet alleen verwarming maar ook koeling. Hiermee krijg je niet alleen controle over de temperatuur in je huis, maar kun je ook aanzienlijke energiebesparingen realiseren. Ontdek de veelzijdigheid van de ULTRA 8 en geniet van het comfort en de efficiëntie die het biedt, zowel in de winter als in de zomer. ClimateBooster en Wasco zetten zich in om jouw huis het hele jaar door optimaal te verwarmen en te koelen.


31 weergaven0 opmerkingen
bottom of page