top of page
  • bfennema

Winnaar Jan Terlouw Innovatieprijs 2019

Bijgewerkt op: 29 feb.

ClimateBooster werd kortgeleden door Stichting Kiemt genomineerd voor de Jan Terlouw Innovatieprijs 2019. Dit is een prijs voor duurzame en innovatieve ondernemingen die sinds 2011 jaarlijks door Kiemt wordt uitgereikt. De stichting stimuleert hiermee ondernemers die verder kijken dan vandaag en met duurzame innovaties de toekomst dichterbij brengen. De prijs is een erkenning aan deze visionairs en omvat € 10.000 euro aan prijzengeld. Naast ClimateBooster werden ook Be O Bottle en Save Plastics genomineerd voor de hoofdprijs.

 Energie-efficiëntie Duurzaamheid Verwarmingsoptimalisatie Verwarming optimalisatie Energiebesparing Warmtepompen Verwarmingssystemen Milieuvriendelijk verwarmen CO2-uitstoot Hernieuwbare energie Energiezuinige oplossingen Radiatorventilatoren Warmteregeling Thuisverwarming Groene technologie Energiebewustzijnq Energieverbruik verminderen Slimme thermostaten Warmteherverdeling Lagere stookkosten  Radiatorventilator Verwarmingsventilator Warmteverdeler Radiatorventilatiesysteem Warmtecirculatie Energiezuinige ventilator Verwarmingsoplossing Efficiënte warmteverdeling Radiatorventilatortechnologie Wooncomfort verbeteren Warmteregeling Energiebesparende ventilator Warmteoptimalisatie Radiatorventilator voor thuis Warmteverspreider Stille radiatorventilator Duurzame verwarming Ruimteverwarming verbeteren Radiatorventilatorinstallatie Slimme verwarmingsventilator  Convectorventilator Verwarming met convector Convectieverwarming Convectortoestel met ventilator Efficiënte warmtecirculatie Convectorventilatiesysteem Verwarmingsoptimalisatie Convectortemperatuurregeling Warmteverdelingstechnologie Energiezuinige convectorventilator Convectieverwarming opwaarderen Convectoreenheid met ventilator Ruimteverwarming verbeteren Geïntegreerde convectortoestelventilator Convectorventilator voor thuisgebruik Warmtecirculatie-oplossing Stille convectorventilator Duurzame warmteverdeling Convectorkachel met ventilator Slimme convectorventilator  Efficiënt verwarmen Energiezuinige verwarming Duurzame warmteoplossingen Effectieve warmtecirculatie Kostenbesparende verwarming Milieuvriendelijke warmte Optimaal verwarmen Efficiënte warmteverdeling Slimme verwarmingstechnologie Warmte-efficiëntie Energiebewuste verwarming Doeltreffende warmteregeling Efficiënte verwarmingssystemen Warmteoptimalisatie Groene verwarming Efficiënte verwarmingsoplossingen Warmtebehoudstechnieken Kosten-efficiënte warmtebronnen Duurzaam verwarmen Effectieve warmteafgifte Effectieve warmte afgifte

Een 5-koppige jury boog zich op 30 september 2019, tijdens het Kiemt Congres ‘Samen maken we de draai’, over de 3 genomineerden. De genomineerden werden daarbij beoordeeld aan de hand van een aantal criteria, waaronder innovativiteit, duurzaamheid, de (huidige en potentiële) economische waarde en de kwaliteiten van de onderneming in het innovatietraject.


Nadat de 3 genomineerden door middel van een presentatiefilm aan het grote publiek waren voorgesteld, werd de Innovatieprijs door Jan Terlouw zelf uitgereikt. Daarbij kwam ClimateBooster als winnaar uit de bus! Het jury oordeel luidde: “ClimateBooster sprong eruit vanwege hun integrale aanpak, ze zetten het abstracte van de energietransitie om in een praktische en betaalbare toepassing”.


Voor ClimateBooster is het winnen van de Jan Terlouw Innovatieprijs 2019 een enorm mooie erkenning voor het intensieve ontwikkeltraject en het harde werk dat ervoor gezorgd heeft het bedrijf te brengen tot waar het nu staat. Er is echter nog een lange weg te gaan en voor ClimateBooster is het winnen van de hoofdprijs van € 10.000,- dan ook een geweldige steun in de rug om met dit product de energietransitie nog dichter bij te brengen.


Van 8 t/m 10 oktober vindt in de Brabanthallen in Den Bosch de Vakbeurs Energie plaats. Ook ClimateBooster is hierbij aanwezig en te vinden op stand A017 in hal 3. Wanneer u meer te weten wilt komen over onze én andere producten op het gebied van duurzame energie, kom dan zeker een bezoek brengen. U kunt zich nog tot 7 oktober registreren. Klik voor gratis toegangskaarten op de afbeelding.



9 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

ClimateBooster in de praktijk #3

Welkom bij ClimateBooster in de Praktijk! In deze rubriek delen we graag de ervaringen van onze gewaardeerde klanten met jou. Bij ClimateBooster streven we ernaar om duurzame oplossingen te bieden die

bottom of page